DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

     SEZÓNA 2010 a 2011 

             SEZONA 2011

Pravý proud: Peťa Kovalčíková

Levý proud: Kačka Míšková

Rozdělovač: Klárka Holubová

B-čka: Gabča Tomšů, Věrka Urbánková

Stroj: Alča Dostálová, Janča Krčmářová 

Savice: Ivka Poláčková

Koš: Sabča Kovalčíková

Fotografka a kameramanka: Janča Krčmářová

Coach, trenér: Liborek Malchárek

Kluci, kteří s námi jezdí:Ivo Kovalčík, Mirek Macháč,Vláďa Honus,Tomáš Kilnar,Jarek Kuncek,Jirka Dostál, Peťa Večeřa, Pavel Foldyna.

 

30.7.- Studénka-nádraží

            

                                       Více fotek ZDE!http://sdh-studenka.rajce.idnes.cz/Studenka-nadrazi_2011/

 

23.7.- Závišice- netradiční soutěž

Soutěže jsme se nezúčastnily. Sabča s Peťou se opět vydaly na návštěvu do Závišic zhlédnout zase něco jiného než útok. Nafotily pro vás pár snímků,  ať máte představu, jak to v Závišicích probíhalo.

            

                                                                 Více fotek ZDE!

16.7. - Jílovec

Po rychlém přemístění z Velkých Albrechtic jsme dorazily do Jílovce. Jsme zapsány na 18. pozici. Kača musela na oslavu svého synovce, a tak nás na proudu doplnila Liduška Kubesová z Tísku. Na základně opět Sabču a Ivku provázely problémy s ustavením, takže zase savici pokládají. Odstartovaly jsme na poprvé, holky jsou v kádi,ale někde se vloudily chyby, Ivka měla savici seklou přes závit, takže mašina přisávala vzduch a plyn byl opět přidán pozdě, takže holky na proudech se nudily :-D Děkujeme Lidušce a jejímu bráškovi Pavlíkovi, že na holky zařval, kdy mají pustit klubko. Věrka s Klárkou nezaváhaly a krásně natáhly bčka. Náš výsledný čas byl 25 a pár drobných. Janča si pak ještě zaběhla za holky z Vlkovic. Po telefonátu s Jílovcem, jsme zjistily, že jsme 2. což bylo pro nás, obrovské překvapení a nečekaly jsme to vůbec. Takže doma je pohár a penízky.

         

                                                          Více fotek ZDE!

 

 

 

16.7. - Velké Albrechtice

Do Velkých Albrechtic jsme zavítaly po dvou letech. Po příjezdu si nás našel komentátor soutěže a sepsal si naši sestavu a úspěchy. Na start jsme šly 4. v pořadí. Jsme nachystané a jdeme na start. V tu ránu Sabči padá koš, opraveno a jdeme na start a opět se kutalí dolů koš se savicí, holky teda pokládají savici na zem, popraví koš a jdeme na start. Padnul výstřěl, koš se savicí klaply, holky už valí dopředu. Ovšem bylo menší zaváhání na stroji, kdy nebyl hned přidán plný plyn a holky na proudech čekaly na vodu. Ovšem velká pochvala patří Věrce, která si zaběhla b-čka po 5 letech a Klárce, která se fakt ukázkově poprala s trojákem! Časomíra se zastvila na čase 20,83 a patří nám 2.místo, rychle balíme věci a fičíme na soutěž do Jílovce.

 

           

                                    Více fotek ZDE!

15.7. - Trénink Za Klečkou

             

                                          Více fotek ZDE!

 

8.7. - Stachovice - noční

Poprvé za naši existenci vyrážíme do Stachovic na noční soutěž. Přijíždíme na místo a jsme zapsány na 31. pozici, to zmanenalo start asi v 1:30 v noci. Rozdělovač nám měla zaběhnout Zuzka z Luboměře, ale musela odjet, a tak po dlouhém hledání nám na trojáku vypomohl Míša Mojek z Tošovic(děkujeme). Když přišla naše chvíle, trať už byla podmočená a abychom to přežily ve zdraví, šlo se najistotu. Sabči neklapnul koš napoprvé, protože se Ivka k základně doklouzala a savici potlačila o něco dříve. Holky a Míša na místě a záleželo na sestřicích. Sestřik Kači by nás zařadil na první místo, ovšem Peťa omývá desku terče a časomíra se zastavila na 23,405 a to znamenalo 3. místo. Domů jsme dorazily ve 2:30 a s sebou jsme si vezly jak pohár, tak obálku :)

      

                                                          Více fotek ZDE!       

 

5.7. - Lukavec - terénní vlna

Táááák a máme tady Lukavec, trochu větší kopeček, takže hlavně záběr pro proudařky a pohoda pro holky vzadu. Startovaly jsme 12. v pořádí. Před našim útokem si ještě zaběhla Peťa stroj za holky z Vlkovic. A přišla řada na nás, jak se s Lukaveckou vlnkou popereme. Základna připravená a huráá na startovní čáru. V zadu to klaplo, Ivka počkala v kádi a mezitím se holky drápaly do kopce. Po přidání plynu se vyvlekla hadice B a vyvrátila se nám mašina, náš útok se stal neplatným. Pak si ještě Sabča s Ivkou zaběhly za holky z Luboměře. Takže s vlnkou jsme se moc dobře nepopraly, doufejme, že příští rok se zadaří. Mašina je OK. a naštěstí to skončilo "jen" pomačkanými plechy.

       

                                                                                                      Více fotek ZDE!

 

 

Trénink Janči a Klárky. 30.6.

       

                                                              Více fotek ZDE!

25.6.- Odry

V 9:30 se scházíme na hasičárně a pomalu odjíždíme do Oder. Po cestě jsme ještě nabrali Libora a Janču. Do Oder jsme přijeli kolem 10:30 a soutěž ještě nebyla zahájená. Po příjezdu Zuzky Ambrožové z Luboměře, která nám zaskočila na rozdělovači za Klárku, jsme se šly nahlásit a patřila nám pozice 13. Při příprávě nám začalo pršet, po pár minutách jdeme na start, skoro padnul výstřěl ale Sabči spadnul klíč na koši. Po drobné úpravě už jsme odstartovaly, Sabči neklapnul koš podle přestav, bylo to pomalejší, ale v kádi byla kolem 5s. Voda nabraná, v předu vše jak má být, jen Peťa trochu se spožděním vyběhla se základny, ovšem větší zaváhání bylo na stroji, kdy si Alča myslela, že není nabraná voda, ta už se ale pomalu tlačila k proudařkám. Náš čas, není ukázkový a spokojené s ním určitě nejsme, na výsledkové tabuli byl zapsán čas 23 a nějaké ty drobné. Patřilo nám druhé místo, takže domů jsme si odvezly obálku.

 

                                  

                                                             Více fotek ZDE!

19.6.-Výškovice

Kluci z Výškovic pořádají pěkné soutěže, letos jim nepršelo a za Studénku- město se zúčastnila jen Sabča s Peťou jako divačky.

               

                                                              Více fotek ZDE!

11.6. - Kujavy

A máme tady Kujavy, nejprve vypadalo, že nepojedeme, ale nakonec to vyšlo a zúčastnily jsme se. V našem týmu už je zpátky Gabča, takže nám chybí jen rozdělovač, na tom nám za Klárku zaskočila Sylva Hadamčíková z Tísku (děkujeme). Náš útok byl krásně rozběhlý a dokončily jsme s časem 19,094, ale Kača práskla terč dolů už v čase 18,312. Měly jsme obrovskou radost, ohrozit nás mohly už jen ženy z Lubiny, měly jsme na mále, protože holky měly první terč dole taky v 18, ale jejich konečný čas byl 21 a nějaké drobné. Domů jsme si tedy odvezly pohár, obálku a víno za první místo a taky pohár z Větřkovic, který nám kluci na soutěži v Kujavách předali. Děkujeme :-) 

       

                                      Více fotek ZDE!

4.6. - Okresní kolo NJ

Okresního kola jsme se jako tým neúčastnily. Na stadion do Nového Jičína se vydala pouze Sabča s Peťou. Hlavním cílem bylo psychicky podpořit kluky ze Závišic. A druhý úkol měla Sabča a to vypomoct holkám z Luboměře ve štafetě na hasičáku. Počasí bylo krásné, až ke konci začalo pršet. Do krajského kola z můžů postoupil Hájov a z žen Palačov. Závišice a Luboměř ženy skončily na 3.místě.

                        

                                                         Více fotek ZDE!

3.6. - Větřkovice-noční

A je tady naše velmi oblíbená vesnice Větřkovice. Kluci, kteří pořádají opravdu kvalitní soutěže.      V loňském roce jsme se zúčastnily noční soutěže poprvé a vyhrály jsme i s prostřikem 1,5 s. Letos jsme chtěly vítězství obhájit. Po příjezdu na místo chlapi chtěli vytáhnout mašinu, ale dveře nešly otevřít, takže přišlo na řadu páčení, stavění Avie na dvě kola,atd... nakonec se nám podařilo dveře otevřít. Na start jsme šly jako 12. v pořadí, na základně panovala fajn nálada. Tentokrát nám na trojáku vypomohla Zuzka Ambrožová z Luboměře a na B-čkách si na ženu zahrál Paťa Ptaško z Výškovic. Díky moc :-) Náš útok byl parádně rozběhlý, jen mašina opět někde přisávala vzduch. Musím pochválit proudařky, protože jejich sestřiky byly vyrovnané, levý byl dole v čase 20,208 a pravý 20,248. Bčková hadice si asi nesedla se spojkou a po sestříknutí terčů se oddělily :-D Takže dokonale načasované, oddělit se o něco dříve bylo by Nko jasné:-)  Protože, většina členů ráno vstávala do práce, musely jsme odjet dříve. O půl3 přišla zpráva z Větřkovic, že nám patří druhé místo. Takže máme doma pohár za 2. místo, penízky a šampáňo.

 

         

                                                           Více fotek ZDE

29.5. - Fryčovice

Po příjezdu do Fryčovic jsme zapsány na 32. pozici, takže dostatek času na přípravu. Jelikož už máme Gabču v Berlíně a Peťu s Klárkou v Londýně, vypomohla nám na b-čkách  opět Peťa Havlíčková z Nové Vsi a na rozdělovači Marťas Janek ze Závišic (děkujeme). Po přípravě na základně jdeme na start. Padnul výstřel, ale na základně bylo všechno jak "zpomalený film", a tak si opět nemůžeme na konto připsat ukázkový čas. Na výsledkové listině byl zaznamenán čas 24,751, který stačil na 7 místo z 11, pravý terč byl dole v čase 22,278.

       

                                     Více fotek ZDE!

 

25.5. - Trénink Za Klečkou

      

                                    Více fotek ZDE!

 

7.5. -  Okrsková soutěž v Butovicích

A máme tady první soutěž, které se letos účastníme a to okrskové soutěže, kterou pro tento rok pořádají Butovice. Po příjezdu do areálu Za Klečkou, proběhla porada. Za pár minut vše vypuklo, zúčastnili se všichni z okrsku. Opět jsme se ukázaly v nové sestavě a to s Peťou na proudu, Klárkou na trojáku,Peťou na b-čkách a Alčou na storoji. Náš útok neproběhl úplně podle našich představ a dosáhly jsme času 25,65. Po skončení 1.kola bylo vyhlášené kolo druhé, které bylo dobrovolné, my jsme se ho v rámci tréninku zúčastnily. Vystartovaly jsme napoprvé, ale Sabči neklapnul koš, takže byl nasazen až napodruhé, v druhém kole jsme si tedy připsaly čas 25. Ovšem bereme to jako rozjezd sezóny, tak snad se bude příště dařit líp.  

               

                                                                                                 Více fotek ZDE!

 

30.4. - Bílovec (nesoutěžily jsme)

Soutěže v Bílovci jsme se bohužel nezúčastnily jako soutěžící, ale Sabča s Peťou alespoň jako divačky. Bílovecké soutěže se účastnilo poměrně dost družstev mužů, za to ženská kategorie v počtu družstev zaostávalasad Z žen se představily Lubojaty a holky z Kunčic pod Ondřejníkem, které soutěž vyhrály. 

Nafotily jsme pro vás fotky, které najdete na odkazu níže a videa jsou ve videogalerii. cheeky

         

                                                                                                    Více fotek ZDE!         

 

20.4.- Trénink Za Klečkou

        

                                                                                                    Více fotek ZDE!

14.4.- Ténink na sucho v hasičárně

      

                                                                                                Více fotek ZDE!

8.4.-Trénink Klárky,Peti a Alči

         

                                                                                          Více fotek ZDE!

             SEZONA 2010

Tak a máme tady v plném proudu sezonu 2010 a opět trošku změněné pozice.

Pravý proud: Míša Toflová (Janča Krčmářová)

Levý proud: Kačka Míšková

Rozdělovač: neobsazeno

B-čka: Gabča Tomšů

Stroj: Peťa Kovalčíková

Savice: Ivka Poláčková

Koš: Sabča Kovalčíková

 

 Mikulášská soutěž v Lukavci 4.12.2010 

Jako každoročně i letos se účastníme Mikulášské soutěže v Lukavci. A opět nám dělalo problém vymyslet nějakou recesi. Nakonec to vyřešily sáňky a obětavý Lukáš. laugh A jak vypadala sestava? Sestava zcela pozměněná. Jelikož byla Sabča nadopovaná antibiotiky a do vody nemohla, koše se ujal Lukáš a Sabča si zaběhla po 3 letech b-čka, rozdělovače se chopila Alča a pravý proud po nemocenské s nezbednými koleny zaběhla Janča smiley Bohužel u terčů nastal zmatek a místo sestříknutí čerta a mikuláše a pak až terče to Kačka udělala naopak laugh Znamenalo to diskvalifikaci našeho družstva. Pořadatelé však byli milí a dali nám cenu za 3.místosmiley V Lukavci jsme si i zasáňkovaly a na to se můžete podívat ve foto a videogaleriich smiley Moc pěkná soutěž a taky mooooc sněhu smiley

          

                                                                                                Více fotek ZDE!

 

TFA v Závišicích 2.10.2010

Železný hasič v Závišicích, úplně něco jiného než útok, tak proč se nekouknout. Hned ze začátku musím kluky pochválit, moc pěkná soutež. Jen tak letecky z domácích soptíků se zúčastnil Zimbul, Johnník, Xi, Tom. Jaké disciplíny museli železní hasiči plnit můžete shlédnout ve videích a na fotkách! Jen pro informaci, nejlepším železným hasičem v širokém okolí pro rok 2010 je Jan Kuběna, pro ty, co ho znají jen pod přezdívkou Johnnycheeky Gratulujemekiss

 

                    

                                                                                                Více fotek ZDE! 

 

Studeňácká zatáčka 25.9.2010

Ták a byla tady naše domácí soutěž. Přípravy trvaly už dlouho dopředu, ale ty největší vyvrcholily v sobotu. Vymyslet trať, nachystat lavičky, postavit stanky, připravit občertvení, umístit základnu a terče. Od 13:30 se začaly sjíždět mančafty a konečný stav na listině byl 23 družstev. Čekali jsme větší účast, protože jsme letos objezdili soutěže, na kterých jsme v předchozích letech nebyli. Ale v našem okolí se konalo mnoho dalších soutěží, a proto účast nebyla taková jako v loni. Samozřejmě, že k nám přijely družstva, které jezdí pravidelně a to třeba Větřkovice, Výškovice, Závišice, Dubňany(jižní Morava), sousední Pustějov, Vlčovice, Partutovice a monoho dalších. Studénka-město ženy šly na start až jako 21. v pořadí a trať už byla podmočená. Naše sestava byla následnující: Sabča (koš), Ivka (savice), Peťa (stroj), Gabka (B-čka), Libor z Lukavce(rozdělovač), Kačka (levý proud) a Zuzka z Luboměře( pravý proud). Moc vám děkujeme za pomoc, svůj úkol jste zvládli na jedničku :-) Stojíme na startovní čáře a padnul výstřel! Povedlo se nám odstartovat na první pokus, všichni vybíháme ze základny a Ivka se doklouzala až ke kádi a zakončila to pádem. Naštěstí živá a zdravá nabrala vodu, ale zaváhání se objevilo i u stroje a náš útok jsme dokončily s časem 23,860 a to nás zařadilo na 6.místo. Celou soutěž zakončili kluci z Guláš týmu nebo také tak zvaní Old boys! Asi za 10 minut proběhlo vyhlášení. Na prvním místě v kategorii mužů se umístil  Petřvaldík, druhé patřilo Větřkovicím, tyto dva týmy dokázaly,že i na takové trati se dá udělat 14ka! Třetí skončil Svinov, čtvrté Výškovice a pátá Košatka! U žen to vypadalo asi takhle: 1. místo- Petřvaldík, 2.místo- Vlčovice, 3.místo- Vlkovice, 4.místo- Partutovice,           5.místo- Tísek. Losování o bečku piva vyhrály Odry. Tohle je jen rychlé ohlednutí za Studeňáckou zatáčkou 2010!  Příští rok se budeme opět těšit:)

Ve videogalerii najdete reportáž, která byla odvysílána na TV Odra.

                

                                 Více fotek ZDE!

Trénink 13.9.2010

              

                                                            Více fotek ZDE!

Jistebník 12.9.2010

A máme tady Jistebník :) Opět jsme vyrazily v 5ti, tentokrát nám chyběla Ivka a rozdělovač! O savice se postarala savičářka z Jistebníku a o rozdělovač slečna z Petřvaldíku :) Děkujeme moc holky, svůj úkol jste splnily na jedničku :-) Vzadu jsme šly na jistotu a přesto se s vodou čekalo. Asi ve 13s Peťa potáhla páčku a naprala tam plný. Levý terč dole kolem 20s, ale časomíra se zastavila až na 21,130. Neúspěšný víkend je za námi a snad se ve Spálově bude dařit lépe.

              

                                      Více fotek ZDE!    

Rychaltice-noční (Na Hukvaldech) 10.9.2010

Soutěž pořádali hasiči z Rychaltic na parkovšti pod hradem Hukvaldy. Nastaly menší zmatky v pořadí a my jsme šly k základně jako 32. :-) Opět se nám moc nelíbila základna, protože Sabči a Ivce nešel ustavit vercajk. Odcházíme na startovní čáru a po odstartování vybíháme! Sabči klapnul koš až na podruhé, Ivka měla menší problém se šroubovaním, B-čka a stroj v pohodě, ale další problém na rozdělovači, kdy se otevřel ventil. Ale samozřejmě děkujeme hasičce z Nové Vsi a také vypujčené slečně proudařce z Bečvy.  S naším útokem jsme spokojené nebyly bodejď by jo. Pravý proud byl dole v 27,935 a levý 28,356. Na soutěži jsme sice opožděně, ale přece zapili Kubíčka Hermana :-)   

           

                                                            Více fotek ZDE!

 

Olbramice 5.9.2010

V Olbramicích jsme se zúčastnily z ženských družstev pouze my a Tísek . Na start jsme šly jako 1. v pořadí. Sabča zaváhala na koši a nasadila ho až napodruhé. Také Ivan měl problém na rozdělovači, a tak se čekalo s vodou, výsledný čas byl 23,17s. To nám stačilo až na příčku za Tískem, který měl čas 22,17, také se zaváháním na koši. Domů jsme si odvezly obálku s penězi. :-)

                                                        

                                                        Více fotek ZDE!

Bítov 27.8.2010

V Bítově každoročně slavíme narozeniny naší košařky Sabči a savičářky Ivky. Na start jsme šly jako 15. v pořadí s vypůčeným Bítovským rozdělovačem a Bítovskou proudařkou. Naběračka krásně klapla a voda šla akorát, B-čka slušně natáhlé a dostáváme se pomalu k rozdělovači, kde nastal kámen úrazu. Musím pochválit naši Kačku, která dobře valila:-) Bohužel vypůjčená domácí proudařka nepochopila pravidla a nedostříkala na terč, takže útok skončil Nkem. To nás samozřejmě mrzelo, ale narozeniny jsme si zkazit nenechaly a řádně jsme je oslavily.

 

                

                                    Více fotek ZDE!

 

Trénink 23.8.2010

 

               

                                      Více fotekZDE!

Pustějov 21.8.2010

K přespolním kolegům z Psutějova jsme se vydali 21. srpna. V ten den bylo v okolí mnoho soutěží: Stará Ves, Větřkovice, Hostašovice, Mankovice. A jelikož ještě pořád nemáme nikoho na rozdělovač, povolili nám pořadatelé našeho Liborka :-) Protože jsme byly jedinné šly jsme na jistotu a podle toho taky čas vypadal :-) Odvezly jsme si ale domů pohár za 1.místo.

                                     

                                                                                                  Více fotek ZDE!

 

Trénink Za Klečkou- 18.8.2010

                      

                                  Více fotek ZDE!

Bravinné 14.8.2010

Do Bravinného jsme opět vyrazily v 5ti. Na proudu se ukázala Helča a na rozdělovači Zuzka z L.A. Útok byl pěkně rozběhlý, bohužel po zaváhání na proudech útok skončil písmenkem N.

                            

                                                                                                 Více fotek ZDE!

 

Noční soutěž ve Výškovicích 13.8.2010

Po roce jsme opět zavítaly ke klukům do Výškovic na noční soutěž. V loňském roce jsme skončily na 2.místě a letos jsme ho chtěly zase obhájit. Konkurence byla letos veliká. Zúčastnily se družstva jako je třeba Jistebník, Tísek, Lesní Albrechtice, Vlčovice a jestli se nepletu Kozmice. Na start jsme šly jako 11.v pořádí s vypůjčenou proudařkou z Jistebníku a na rozdělovači VýškoFický DaFča(děkujeme). Útok byl pěkně rozběhlý a první terč byl dole v čase 18:538 a výsledný čas 19:648, to nám stačilo na 5.místo, ale z této soutěže si odvažíme druhou 19 v této sezóně takže jsme spokojené. Opět musíme pochválit i pořadatele za skvělou organizaci a výborné občerstvení! Příští rok se určitě opět zúčastníme. 

 

                                                      

                                                                                             Více fotek ZDE!

 

11.kolo MSL v Petřvaldíku 7.8.2010

Na MSL do Petřvaldíku se Janča, Sabča, Peťa a Libor vydali na kolech jako diváci! Něco jsme pro vás nafotili i natočili!

                                   

                                                                                                 Více fotek ZDE!

 

Studénka-nádraží 31.7.2010

Vydaly jsme se k našim kolegům do Studénky nádraží. Po příjezdu na nádraží nám kluci chtěli zahřát mašinu, ale mašina škytla a nereagovala. Začalo se tedy koumat jak a s čím poběžíme! Kluci z Výškovic nám nabídli, že nám půjčí jejich mašinu a strojnici bude dělat jejich Šárka, po domluvě jsme tedy na start nastoupily s Výškovickým Foxíkem Na základně byl trošku problém s ustavením koše, ale rozhodčí nás poslal na start, takže to bylo nachystané "halabala", což se potvrdilo po odstartování útoku. I když bylo zaváhání na koši, umístily jsme se na 3.místě s časem 22:19 a odvezly si domů penízky, pohár a dort. Závěrem bych chtěla poděkovat klukům z Výškovic za mašinu a Šárku

                        

                                                            Více fotek ZDE!

Trénink s vodou na Mlýnské (26.7.2010)

                         

                                                                                               Více fotek ZDE!

 

Lesní Albrechtice (25.7.2010)

Do L.A. jsme se vydaly poprvé. Cestou do Lesních jsme trošku bloudili, ale dojeli jsme. Opět nastal problém a to s baterkou, byla prostě K.O.  Ale Větřkovičtí kluci jsou, tak moc hodní a vypůjčili nám svojí baterku(děkujeme) Na start jsme šly v 8. v pořadí. Sestava: proudy: Míša a Kača, na rozdělovači perlil Standy, b-čka: Gabča a zadek jako vždy stroj: Peťa, savky: Ivka a koš: Sabča Obrovské zaváhaní v zadu, kdy se nabíralo na dvakrát, zapříčinilo náš čas 40:155 a první terč byl dole v čase 38:556! Takže a doufáme, že na další soutěži se bude dařit víc

                               

                                                                                                           Více fotek ZDE!

 

Velké Albrechtice (17.7.2010)

Takže my jako Studénka ženy jsme se bohužel na soutěž do Velkých Albrechtic nesložily. Ale děvčatům z Bravinného chybělo pár členek, a tak jsme se domluvily, že jim pomůžu. Měla jsem tedy premiéru na proudu (Peťa). Soutěže se zúčastnila celkem 3 družstva žen (Tísek, Vlkovice, Bravinné) a pokud se nepletu tak 7 družstev mužů (Velké Albrechtice, Větřkovice, Mankovice, Lesní Albrechtice, Bravinné, Studénka-nádraží a Výškovice). Nafotila jsem pro vás pár fotek a bohužel jen dvě videa a to útok mužů  z Větřkovic a Studénky-nádraží.

                            

                                                                                                     Více fotek ZDE!

 

Lukavec-terénní vlna (5.7.2010)

Lukavecké terénní vlny jsme se nezúčastnily my ženy, ale po dlouuuhéé době naši kluci. Na stroji měli půjčeného Ondru ze Závišic i se svým strojem, jelikož naše mašinka je stále v "nemocnici". Na to, že kluci tak dlouho netrénovali, tak ten obrovský kopec vyběhli excelentně. Ovšem problém nastal na rozdělovači, kdy jedna neposlušná hadice otevřela ventil a voda stříkala, stříkala a stříkala, avšak né tam kde měla. Kluci svůj útok zakončili neplatným pokusem. Na závěr děkujeme Závišanům za ochotu.  Fotky ze soutěže najdete na odkazu níže a videa ve videogalerii.

                            

                                                                                                         Více fotek ZDE!

 

Odry-noční (25.6.2010)

Takže něco málo k noční soutěži v Odrách. Po příjezdu na místo konání (asi v 22hodin) jsme byly zapsány na 27. pozici. Zhruba v půl jedné přišla naše chvíle a my jsme se začaly připravovat na základně. Při našem útoku už byla trať značne promočená a u základny na nás čekalo bláto až po kotníky. I přesto proběhlo u základny vše v naprostém pořádku, ovšem menší chybička se vyskytla na rozdělovači, který nám zaběhla Zuzka z Luboměře (děkujeme) a taky na levém proudu, kdy Kačce vypadla proudnice. Svůj útok jsme zakončily pouze neplatným pokusem. Ale svět se nezboří.....na nejbližší soutěži všem ukážeme jak to holky ze Studénky umí!

Ze soutěže jsme pořídily pouze fotky, které najdete na odkazu níže.

                                                              

                                                                                                  Více fotek ZDE!

 

Výškovice (20.6.2010)

Na soutěž do Výškovic jsme se bohužel nesložily, a tak se tam aspoň vydaly Sabča s Peťou. Počasí moc nepřálo, ale to nikomu náladu nezkazilo. Soutěž odstartovalo domácí družstvo mužů. 11.ročníku Výškovické soutěže se zúčastnila 3 družstva žen (Tísek A,Tísek B, Lesní Albrechtice) a 13 družstev mužů (Větřkovice A, Větřkovice B, Výškovice A, Výškovice B, Tísek, Hošťálkovice, Závada, Košatka A, Košatka B, Stará Ves n/O, Lukavec, Lesní Albrechtice, Stachovice). Kluky potrápila časomíra, ale zanedlouho byla vyměněna za časomíru z Lukavce, a tak mohla soutěž pokračovat Samozřejmě nechybí foto a video dokumentace, fotky najdete na odkazu níže a videa ve videogalerii.

                            

                                      

                                                                                                           Více fotek ZDE!

 

Okresní kolo v Novém Jičíně (12.6.2010)

Jednu krásnou letní sobotu se konala okresní soutěž v Novém Jičíně. V 8hodin ráno jsme se já a sestra (Peťa a Sabča) vydaly autobusem na Novojičínský stadion, abychom vám přinesly nejen fotky a videa z dění soutěže, ale hlavním účelem bylo podpořit kluky ze Závišic. O postup do krajského kola se v kategorii mužů utkalo celkem 6 družstev (Závišice, Tísek, Mniší, Starojická Lhota, Hájov a Luboměř) v kategorii žen o postup bojovala celkem 4 družstva (Hájov, Vlkovice, Tísek a Palačov). Náplní okresního kola byl běh na 100m s překážkami, štafeta a požární útok. Myslím, že všichni bojovali co jim síly stačily. 1.příčka patřila mužům z Mniší a ženskou kategorii vyhrály ženy z Hájova...Gratulujeme!!! Na výsledky se můžete podívat na fotkách (odkaz níže) a videa najdete ve videogalerii.

                                                

                                                                                                                   Více fotek ZDE!

 

Větřkovice (4.6.2010)

Noční soutěže ve Větřkovicích jsme se zúčastnily poprvé. Plné očekávání jsme dojely na místo a byly zapsány na 15. pozici! Ná základnu jsme se šly chystat v trošku pozměněné sestavě! V zadu to zůstalo stejné koš-Sabča, savice-Iva, stroj- Peťa a na b-čkách- Gabka. Na rozdělovači jsme měli posilu a to Robina z Větřkovic(děkujeme), na levém proudu Kačka a pravý proud si zaběhla naše Míša, která měla na proudu premiéru. Odstartovaly jsme napoprvé, koš byl ale nasazen až napodruhé, takže do kádě jsme šly se spožděním! První teč a to levý byl dole v čase 20,269 a pravý byl sestřiknut v čase 21,853! Paradox je, že ikdyž jsme měly největší prostřik soutěže(1,584 s), skončily jsme na prvním místě a odvezly si domů pohár, penízky a šampáňo! Klukům musíme soutěž pochválit, jako každá jejich soutěž byla perfektně zorganizováná a těšíme se na denní soutěž, která se uskuteční 21.8.2010!

                                

                                                                                                              Více fotek ZDE!

 

Fryčovice (30.5.2010)

Tak a máme tady další soutěž! Opět velká účast, takže i nějaká konkurence Na základnu jsme šly jako 23. v pořadí. Po opravdu dlouhé době se nám podařilo ustavit koš se savici a vysvětlujeme si to špatnou základnou Jestli se nepletu, od startovní čáry k základně jsme si to daly asi 3x!Nakonec jsme savici položily a vytřepané odešly na startovní čáru! Samozřejmě si startér neodpustil poznámku "Aaaaaa blondýny se nám vrátily!" Odstartovaly jsme na poprvé. Koš na to jak byl nachystaný, tak bych řekla, že byl nasazený slušně! B-čka byly krásně natáhlé, na rozdělovači náš ZIP také bez problému a na proudech Kačka a vypujčená proudařka z Hájova První terč sestřiknut v čase 19,358 a levý terč 19,663! Tento čas nám stačil na 5.místo, takže ještě i obálka s penízky byla.

                                   

                                                                                                          Více fotek ZDE!

 

Závišice (15.5.2010)

Po docela neúspěšných Kunčicích jsme se vydaly na soutěž do Závišic. Kluci pořádali 1.ročník soutěže a myslím, že se jim vyvedla. Na listině bylo zapsáno něco kolem 20 družstev. Nám patřila 6. pozice. Protože jsme ještě stále bez rozdělovače, půjčili jsme si Katku z Hostašovic. Náš útok ovšem skončil pouze neplatným pokusem.

                               

                                                                                                         Více fotek ZDE!

 

Kunčice pod Ondřejníkem-noční soutěž (14.5.2010)

Bylo něco kolem 20:30 a my jsme se vydali do Kunčic. Velmi pěkná soutěž a účast jiných soutěžních družstev obrovská. Chválím pořadatele. Na start jsme šly jako 30. v pořadí, mohlo být něco kolem 0:00 Na přípravu jsme měly 4 minuty a ty jsme také dodržely. Po odstartování jsme vyběhly na trať, zadek se nám jakš takš povedl a vypadalo to na čas kolem 18-19. Bohužel naší proudnici chyběla proudařka, a tak byl levý terč sestřiknut v čase 25:416 a pravý terč 26:978. Cestou domů nás potkala nemilá věc, a to porucha na autě Lukyho. Domů jsme přijeli něco po 2. hodině ranní, pověsili jsme hadice a unavení hurá do pelíšků

                                       

                                                           Více fotek ZDE!

 

Trénink na sucho v hasičárně (9.5.2010)

                                              

                                                                                                                Více fotek ZDE!

 

Bravinné-noční (7.5.2010)

Na noční soutěži v Bravinném, která se konala 7.5.2010 jsme sice nestoutěžily, stejně tak jako v Bílovci jsme se ale jely podívat a tentokrát jsme pořídily jen pár fotek a pouze jedno video, a to útok mužů ze Závišic(ve videogalerii). Bohužel byla moc velká tma a fotky ani videa nebyly kvalitní.

                                                                           

                                                                 Více fotek ZDE!

Bílovec (1.5.2010)

Přinášíme Vám fotky ze soutěže v Bílovci. Učastnily jsme se pouze jako diváci a fanoušci. Bílovecké soutěže se zúčastnily také dvě polská družstva. Jak se všem dařilo se můžete podívat na fotkách, ktere najdete na odkazu uvedeném níže a nebo na videích ve videogalerii.

                                     

                                                                                                   Více fotek ZDE!

 

Trénink na sucho v hasičárně (28.4.2010)

                                  

                                                        Více fotek ZDE!

 

Jarní soutěž v Mistřovicích (27.3.2010)

Tááák a zahájily jsme sezonu 2010 Jarní soutěží v Mistřovicích. Cesta do Mistřovic byla opravdu dlouhá, ale zdárně jsme dojeli, klukům předaly cenu, kterou si u nás nechali ještě ze zatáčky a na start jsme šly jako 10. v pořadí! Premiéru měla naše nová posila na B-čkách Gabča. Povětrnostní podmínky nebyly ideální a vypadalo to tak, jak řekl rozhodčí na poradě, jako na větrné hůrce:) Náš útok jsme dokončily s časem 25,213, kdy první terč byl shozen v čase 22,833 a tím jsme se zařadily na 2.místo a odvezly si domů olej a pohár!

                                            

                                                            Více fotek ZDE! a také fotky od kluků z Mistřovic ZDE!

1.trénink s novými náhradnicemi (na sucho za hasičárnou)

  

                                  Více fotek ZDE!

  

Tvorba webových stránek na WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek